Kaj je INFO ISIO? 

To je skupen časopis devetnajstih svetovalnih središč, ki pod vodstvom Andragoškega centra izzide enkrat letno. Svetovalna središča nudimo odraslim brezplačno in zaupno informiranje in svetovanje za potrebe vseživljenjskega učenja. V časopisu vam nudimo aktualne informacije v zvezi z učenjem, izobraževanjem, (so)financiranjem), pomočmi in vrednotenjem znanj za potrebe izobraževanja odraslih. Prav tako pa predstavljamo aktualne zakonske ureditve tega področja.

 

Naša organizacija Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona je partner Svetovalnega središča Murska Sobota, ki deluje pri Ljudski univerzi Murska Sobota s katero sodelujemo v projektih Svetovanje 2016 – 2022 (zaposleni) in Svetovanje 2019 (brezposelni).

Svetovalno središče v Javnem zavodu Knjižnica Gornja Radgona:
Trg svobode 4, 9250 Gornja Radgona
Svetovalka: Darja Roškar
T: 02 564 87 14
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

 

Operacijo »Informiranje in svetovanje ter ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022« delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje kohezijske politike v programskem obdobju 2014-2020; specifični cilj: : 10. 1. 2. Izboljšanje kompetenc zaposlenih za zmanjšanje neskladij med usposobljenostjo in potrebami trga dela.

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information