Kdor še ni samooskrben, se lahko tega nauči! Želimo usposobiti čim več ljudi, da bodo lahko svojo oskrbo vzeli v svoje roke.

Društvo Samooskrbni.net skupaj z JZ Knjižnica Gornja Radgona

organizirata 

HITRI TEČAJ VZGOJE SADIK

v prostorih JZ KNJIŽNICA GORNJA RADGONA

v ponedeljek, 27. 2. 2023, od 16.-19. ure

 

V ceni tečaja je zajetih 5 sklopov (od tega je delavnica sejanja in presajanja sadik le eden od sklopov):

 

  1. Na Zoom predavanju, ki bo že 22. februarja, boste izvedeli, kako začnemo: kako pripravimo pogoje za vzgojo doma, kako zagotovimo hitri vznik in preprečimo pretegovanje. Srečanje bo vodila Sanja Lončar.
  2. Na delavnici v živo pa vam bomo »podarili« dober mesec vrtnarjenja, ker bomo prinesli že mesec dni stare sejance, ki jih bomo skupaj prepikirali ali presadili. Pokazali vam bomo tudi razne trike, nujne pri domači pridelavi na okenskih policah in v improviziranih pogojih. Pod drobnogled bomo vzeli tudi posodice, lončke, podstavke ... in različne brezplačne možnosti, ki so na razpolago za domače vrtnarjenje.
  3. Domov boste odšli »oboroženi« z znanjem in z dobršno zalogo sadik za dober začetek sezone. Stroški substrata in sadik so že vključeni v ceno delavnice. Priporočamo, da prinesete vsaj 10 lončkov oz. posodic za presajanje.
  4. Dobili boste tudi pisno gradivo z informacijami za uspešno vzgojo več kot 30 različnih rastlin.

 

 In kako naprej: imeli boste podporo po srečanju na delavnici, saj bo na razpolago dostop do natančnih video napotkov za 12 vrst zelenjave (več kot 2 uri gradiv). Video posnetki vam korak za korakom pokažejo, kako se lotevamo vzgoje, da bodo vaše sadike dobro uspele, katere so posebnosti posamezne vrste zelenjave in na kaj bodite še posebej pozorni pri domači pridelavi.

Video materiali vam bodo na razpolago 60 dni.

Cena delavnice: 25 EUR

  • za člane društva Samooskrbni.net 10 EUR

 

Domov boste odšli »oboroženi« z znanjem in z dobršno zalogo sadik za dober začetek sezone. Stroški substrata in sadik so že vključeni v ceno delavnice. Priporočamo, da prinesete vsaj 10 lončkov oz. posodic za presajanje.

Število mest je omejeno!

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest, najpozneje pa do 20. februarja 2023.

Za prijavo izpolnite prijavnico na povezavi http://bit.ly/hitri-tecaj-vzgoje-sadik

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information