SREDIŠČE ZA SAMOSTOJNO UČENJE

Zanimiva oblika neformalnega izobraževanja je organizirano samostojno učenje. V ta namen imamo v našem zavodu Središče za samostojno učenje, v katerem so na voljo tri računalniška mesta. Središče je na voljo uporabnikom vsak dan v tednu od 8:00 do 15:00, ter v sredo od 8:00 do 17:00.

Namenjena so odraslim, ki jim tradicionalno učenje in izobraževanje v skupini ne ustreza. Učenje poteka individualno in samostojno, na voljo so prilagojena gradiva za samostojno učenje, sodobna učna tehnologija ter strokovna pomoč naših svetovalk. V središču za samostojno učenje je uporabnikom na voljo tudi strokovna literatura s področja računalništva, tujih jezikov in ekonomije.

Naše svetovalke vam bodo priskrbele ustrezne informacije in vam pomagale pri vaši odločitvi za vključitev.


Pokličite eno izmed naši svetovalk in se dogovorite za svetovalni pogovor:

Lucija LEŠNJAK, organizatorka izobraževanj, svetovalka             Tamara DUH, vodja izobraževanja odraslih, svetovalka Maja KOHEK, organizator izobraževanja, svetovalka
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
T: 02 564 88 43 T: 02 564 87 16 T: 02 564 87 14


 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information