Spoštovani uporabniki,

na podlagi Odloka  o začasni prepovedi ponujanja kulturnih in kinematografskih storitev končnim uporabnikom v Republiki Sloveniji (UR.l. št. 2/21  z dne 7. 1. 2021) z 9. 1. 2021 delno prilagajamo način obratovanja.

1. Vstop v knjižnico ni mogoč - vrata knjižnice so zaklenjena!
2. Rok izposoje gradiva lahko podaljšate preko telefona ali preko e-pošte ali aplikacije Moja knjižnica
3. Omogočamo brezstično izposojo ZGOLJ PREDHODNO NAROČENEGA GRADIVA (naročila/podaljšanja sprejemamo po telefonu: 02 564 88 42 (G. Radgona), 02 566 96 24 (Radenci), 02 569 85 63 (Apače), po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali preko sistema Moja knjižnica)
4. Ko pridete pred knjižnico, da bi prevzeli predhodno naročeno gradivo, nas obvezno pokličite po telefonu, da vam gradivo odložimo PRED VRATA knjižnice.
5. V primeru vračila gradiva nas prav tako obvezno pokličite po telefonu, da vam nastavimo škatlo v katero boste odložili vrnjeno gradivo (vrnjeno gradivo bo potem 3 dni v karanteni)
6. Pri predaji in prevzemu gradiva se zahteva obvezna uporaba mask ter da prevzem gradiva opravite le, če ste zdravi.
7. V času zaprtja knjižnice plačila niso mogoča, prav tako v času do ponovnega odprtja ne bomo zaračunavali zamudnin in opominov.
8. Zadrževanje pred knjižnico ni dovoljeno, hrkati pa vas prosimo, da tudi pred knjižnico ohranjate varnostno razdaljo 2 metrov in nosite masko.

Obratovalni čas posameznih enot za brezstično izposojo.

Hvala za razumevanje. Berite in ostanite zdravi!
Ekipa Knjižnice Gornja Radgona

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information