Spoštovani člani in bodoči člani,

v času zaprtja knjižnice omogočamo našim članom izposojo e-knjig preko portala BIBLOS

NOVO!!! V knjižnici smo se odločili, da v času njenega zaprtja ponudimo brezplačni dostop do e-knjig tudi tistim, ki niso naši člani. Ker je storitev vezana na članstvo, se preko spletnega obrazca najprej vpišite v knjižnico. Brezplačni dostop do e-knjig bo veljal samo do konca izrednih razmer, potem pa vas vabimo, da da se oglasite pri nas, kjer lahko članstvo še podaljšate.

 

KAKO UPORABLJAMO BIBLOS!

Preden si poskusite izposoditi e-knjigo vam svetujemo, da si najprej naložite aplikacijo, preko katere boste lahko potem e-knjigo brali. 

Navodila za namestitev programa s katerim boste lahko brali e-knjigo (glede na različne medije) najdete na povezavi https://www.biblos.si/kako-deluje

V Biblos se potem prijavite s sledečimi podatki:
Uporabniško ime (sestavljeno iz akronima naše knjižnice in št. vaše izkaznice): sikgrd010xxxxx
Geslo: geslo smo vam kreirali za uporabo aplikacije Moja knjižnica. Če gesla nimate ali ste ga pozabili, pojdite na spletno stran Moja knjižnica in izberite povezavo Pozabljeno geslo. Izpolnite obrazec in geslo si boste sami kreirali oz. ponastavili. 

Ko se boste uspešno prijavili z zgoraj navedenimi podatki, boste levo pod velikim napisom biblos Beletrina videli napis Prikazuj knjige, ki so:
na Biblosu ( obarvano rdeče) in v knjižnici obarvano belo). Knjige, ki si jih lahko brezplačno izposodite preko naše knjižnice so pod zavihkom v knjižnici.

V primeru, da ne najdete nič ustreznega pa seveda pobrskajte po celotni bazi Biblos (zavihek na Biblos) in nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. javite katero knjigo bi si radi izposodili, da zakupimo licenco knjige, ki je trenutno ni na našem seznamu.

Želimo vam dober skok v svet e-knjig in vas lepo pozdravljamo.
Ostanite zdravi!

Ekipa Knjižnica Gornja Radgona

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information