Za preverjanje roka vrnitve izposojenega gradiva in podaljševanje roka izposoje lahko uporabite tudi spletno stran Moja knjižnica, ki se nahaja na http://www.cobiss.si/scripts/cobiss?command=mylib. Za podaljševanje roka izposoje preko spleta potrebujete naši člani zgolj:

1. DOSTOP DO SPLETA
2. IME NAŠE KNJIŽNICE
3. ŠT. VAŠE ČLANSKE IZKAZNICE
4. GESLO (PRVIČ VAM GESLO KREIRA KNJIŽNIČAR - POKLIČITE 02 564 88 42)

Preberite si zelo enostaven postopek podaljševanja preko spleta v nadaljevanju.

 

Kliknite na spletno povezavo http://www.cobiss.si/scripts/cobiss?command=mylib. Odpre se vam spletna stran kot je razvidna iz spodnje slike.

 

V prijavno okno vnesite v prvo polje naziv naše knjižnice t.j. Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona, v drugo polje vpišite št. vaše članske
izkaznice ter v tretje polje geslo, ki so vam ga določili v knjižnici. V primeru, da še nimate kreiranega gesla, pokličite v knjižnico
na T: 02 564 88 42 in vam ga bodo takoj kreirali. Po vpisu vseh podatkov izberite gumb VSTOPI.

Odpre se stran (glej sliko spodaj) s seznamom izposojenega gradiva z nazivom, datumom izposoje in datumom vrnitve.

 


Če želite gradivo podaljšati v stolpcu Podajšanje pri posameznem gradivu kliknite v prazen kvadratek, da se pojavi kljukica. Na koncu
podaljšanje potrdite s klikom na gumb ŽELIM PODALJŠATI. Podatek v stolpcu Datum vrnitve se bo ustrezno spremenil.
V primeru, da vam aplikacija javi, da določenega gradiva ne morete podaljšati pomeni, da je gradivo že rezerviral drug član, zato je potrebno gradivo vrniti ob roku.

Če potrebujete dodatne informacije ali imate vprašanja glede podaljševanja nas pokličite na T: 02 564 88 42 in z veseljem vam bomo pomagali.
Lahko pa tudi pridete v knjižnico, kjer vam bomo pokazali kako poteka podaljševanje preko spleta in hkrati kako si poiščete knjigo preko spleta.

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information