Spoštovani,

v Javnem zavodu Knjižnica Gornja Radgona smo sprejeli odločitev, da na podlagi odredb Ministrstva za kulturo, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in trenutnega stanja v zvezi s širjenjem koronavirusa, od danes, 12. marca, do nadaljnjega prekinemo z vsemi dogodki in otroškimi prireditvami.

Knjižnica Gornja Radgona, Krajevna knjižnica Apače in  Enota Izobraževanja odraslih so ZAPRTE ZA VSE UPORABNIKE OD PETKA, 13.3.2020 NAPREJ (predvidoma 14 dni).

O času ODPRTJA VSEH NAŠIH ENOT in nadaljnjem poteku predavanj in izobraževanj vas bomo pravočasno obvestili preko naše spletne strani www.lu-gradgona.si, facebooka in preko zunanjih tiskanih obvestil.

POMEMBNO!
ZA DNEVE ZAPRTOSTI KNJIŽNICE SE GRADIVU, KI MU JE ROK IZPOSOJE ŽE POTEKEL ALI PA BO POTEKEL V ČASU ZAPRTOSTI, NE BO ZARAČUNAVALA ZAMUDNINA, TAKO DA ROKA IZPOSOJE GRADIVA NE RABITE PODALJŠEVATI.

Za nujna sporočila nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Hvala za razumevanje.

JZ Knjižnica Gornja Radgona
Andreja Vučak Hribar, direktorica
Gornja Radgona, 16.3.2020

Spoštovani uporabniki/ce,

v Javnem zavodu Knjižnica Gornja Radgona smo sprejeli odločitev, da glede na trenutno stanje v zvezi s širjenjem koronavirusa in odredb pristojnih organov od danes, 12. marca, do nadaljnjega prekinemo z vsemi dogodki in otroškimi prireditvami.

Enota Izobraževanja odraslih bo po navodilih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ZAPRTA od 16.3.2020 do 29.3.2020, tako da izobraževanj in predavanj v naslednjih dveh tednih ne bo. O nadaljnjem poteku predavanj in izobraževanj vas bomo pravočasno obvestili.

Knjižnica Gornja Radgona in Krajevna knjižnica Apače še vedno delujeta po rednem obratovalnem času.

Obiskovalce v primeru obolelosti naprošamo, da ne prihajajo v knjižnico.

Izposojeno gradivo lahko podaljšate v spletni aplikaciji Moja knjižnica, s klicem v knjižnico (02 564 88 42) ali pa z elektronskim sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Za dodatne informacije so na voljo priporočila Nacionalnega inštituta za varovanje zdravja in ključne informacije o koronavirusu.

Hvala za razumevanje.

JZ Knjižnica Gornja Radgona

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information