V našem zavodu imamo vzpostavljen notranji sistema kakovosti kot temeljno nalogo zavoda. Pomeni, da ne presojamo in razvijamo kakovosti zgolj na ravni projektov, ampak na ravni izobraževalne organizacije ter strateško razvijamo kakovost na področju izobraževanja odraslih.

Delo na področju kakovosti koordinira Komisija za kakovost. Aktualno komisijo za kakovost je Svet zavoda potrdil na 39. redni seji Sveta zavoda, dne 16. 12. 2019 za obdobje 3 let:

  • Darja Roškar, predsednica
  • Sonja Feher, članica
  • Petra Starovasnik Dumić, članica
  • Marjan Kulčar, član
  • Darja Zlatnik, članica
  • Simon Puklavec, član


Komisijo za kakovost vodi predsednica Komisije za kakovost, ki je tudi zaradi učinkovitejše organizacije iz vrst redno zaposlenih strokovnih delavcev. V komisijo so vključeni najbolj aktivni učitelji / predavatelji, ki imajo največ kompetenc, so pa v postopek evalvacije vključeni tudi vsi udeleženci izobraževanj kakor tudi gostujoči predavatelji. Vsi predlagani člani komisije za kakovost že več let uspešno poučujejo na področju izobraževanja odraslih.

Javni zavod že od leta 2016, ko se je priključil projektoma Svetovanje 2016 – 2022 in Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc,  sistematično skrbi za kakovost, vse z namenom, da bi svojim uporabnikom ponudil kar najboljše storitve. 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information